2017-10-13 11:51Pressmeddelande

Dolph Lundgren och Izabella Scorupco frontar Smarteyes höstkampanj

null

Smarteyes bättrar på stjärnglansen ytterligare i sin nya höstkampanj med budskapet ”Designade glasögon för alla människor och tillfällen”. Kampanjen som lanseras i slutet av oktober frontas av en skådespelarduo bestående av Dolph Lundgren och Izabella Scorupco.

Skådespelerskan, modellen och stilikonen Izabella Scorupco har sedan 2014 varit ansikte utåt för Smarteyes. I höst får hon sällskap av en annan utlandssvensk skådespelare då hon presenterar årets höstkampanj tillsammans med Dolph Lundgren.

Dolph Lundgren är precis som Izabella bosatt i Los Angeles där han är verksam som skådespelare, manusförfattare och regissör. Han har under sin skådespelarkarriär medverkat i ett stort antal filmer inom actiongenren och är framförallt känd för sina roller som Ivan Drago i Rocky IV och Gunnar Jensen i The Expendables-trilogin. Dolph är nu även aktuell med storfilmen Aquaman som väntas ha premiär i slutet av 2018.

-Vi är väldigt stolta och glada över att Dolph har valt att samarbeta med oss. Dolph är en stilikon med en fantastisk personlighet och hög kännedom i vår målgrupp. Dessutom gör han sig bra ihop med vår ambassadör Izabella Scorupco och tillsammans bär de upp glasögon som den modeaccessoar det är, säger Thomas Kusoffsky, vd för Smarteyes.

Smarteyes startade 2007 och är Sveriges snabbast växande optikkedja med ett 60-tal butiker runtom i Sverige samt butiker i Tyskland och Danmark. Smarteyes har förändrat en traditionell bransch genom att göra glasögonköpet till något enkelt och lustfyllt.

Idén är att erbjuda designade glasögon av hög kvalitet till vettiga priser och visionen är att bli den mest rekommenderade optikern. Smarteyes ser inte glasögon bara som ett synhjälpmedel utan som en accessoar som utvecklar din personliga stil, oavsett tillfälle.

Kampanjen som bygger på Izabellas och Dolphs beundran och respekt för varandra kommer att visas i tv, print, digitalmedia och i Smarteyes butiker med start den 23 oktober. 

För bilder, vänligen besök: http://bit.ly/2yV0k9V 

För mer information vänligen kontakta: 
Linda Almstedt, Presskontakt Micael Bindefeld AB
linda.almstedt@bindefeldab.se
Tel. 070 – 768 44 75 

Smarteyes grundades 2007 i Göteborg och har som vision att vara den mest rekommenderade optikern. Smarteyes breda utbud i kombination med attraktiva priser gör att företaget kan erbjuda glasögon med hög kvalitet och modegrad till alla. Smarteyes finns idag i de flesta större svenska städer. Sedan 2010 har man även butiker i Tyskland och sedan 2013 i Danmark. Huvudägare är Rune Andersson med familj via bolaget Mellby Gård AB. För mer information, besök smarteyes.se


Om Smarteyes

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor – sedan starten 2007 har vi vuxit från 0 till 64 butiker (November 2017), från Malmö i söder till Boden i norr. Vi har även öppnat upp flera butiker i Tyskland och Danmark och vår expansion fortsätter. Ständig förnyelse är typiskt Smarteyes, och det ska alltid vara kul och inspirerande att handla hos oss. Smarteyes är en idé om att alltid vara den bästa optikern för våra kunder, och att uppnå detta genom att alltid vara nytänkande, alltid ligga steget före konkurrenterna och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet.