2015-10-19 10:55Pressmeddelande

Izabella Scorupco och Smarteyes släpper ny glasögonkollektion.

null

2014 lanserade Izabella Scorupco och optikerkedjan Smarteyes den limiterad glasögonkollektion Izabella Scorupco Collection. Kollektionen blev snabbt en favorit bland Smarteyes kunder och nu släpps uppföljaren.

Skådespelerskan, modellen och modeprofilen Izabella Scorupco har under snart två år varit Smarteyes ansikte utåt. Samarbete mynnade hösten 2014 ut i Izabella Scorupco Collection – en kollektion inspirerad av Izabellas vardag i Los Angeles. Nu släpps alltså uppföljaren och den här gången visar Izabella upp en annan sida av sig själv. – När vi tog fram den här kollektionen inspirerades vi av min rockiga sida. Vi har flirtat med 70-talet och kollektionen har en skön och lite kaxig attityd, berättar Izabella.

Kollektionen består av nio plast- och metallbågar, samtliga tillverkade i Italien där plastmodellerna även handmålats. Karin Sjöbom, designer på Smarteyes, berättar mer:

– Den här kollektionen är mer vågad än Izabellas senaste och vi har jobbat mycket med detaljerna. Vi har till exempel en båge som är klädd i jeanstyg och metallbågarna har små mönster och präglingar som adderar det där lilla extra.

– När man köper ett par glasögon ur kollektionen får man dessutom med ett svart fodral som även går att använda som en snygg kuvertväska, avslutar Karin Sjöbom.

Du kan köpa Izabella Scorupco Collection i Smarteyes samtliga butiker från vecka 43. Som alltid hos Smarteyes kostar bågarna 1499 kronor med enkelslipade glas och 2999 kronor med progressiva.

Smarteyes grundades 2007 i Göteborg och har som vision att vara den mest rekommenderade optikern. Smarteyes breda utbud i kombination med fasta och attraktiva priser gör att företaget kan erbjuda glasögon med hög kvalitet och modegrad till alla. Smarteyes finns idag i de flesta större svenska städer. Sedan 2010 har man även butiker i Tyskland och sedan 2013 i Danmark. Huvudägare är Rune Andersson med familj via bolaget Mellby Gård AB. För mer information, besök smarteyes.se


Om Smarteyes

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor – sedan starten 2007 har vi vuxit från 0 till 64 butiker (November 2017), från Malmö i söder till Boden i norr. Vi har även öppnat upp flera butiker i Tyskland och Danmark och vår expansion fortsätter. Ständig förnyelse är typiskt Smarteyes, och det ska alltid vara kul och inspirerande att handla hos oss. Smarteyes är en idé om att alltid vara den bästa optikern för våra kunder, och att uppnå detta genom att alltid vara nytänkande, alltid ligga steget före konkurrenterna och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet.