2021-03-22 05:05Pressmeddelande

Nu öppnar Smarteyes i Varberg

Optikkedjan Smarteyes går emot trenden och öppnar ny butik i Varberg den 25 mars. Butiken blir den andra nyöppningen i kedjan det senaste året.

Smarteyes ökar närvaron i Västsverige genom det senaste tillskottet i Varberg. Medan många butikskedjor tvingats stänga går Smarteyes emot trenden och öppnar fler butiker. Butiken blir kedjans 66:e i Sverige.

- Vi har haft ögonen på Varberg ett tag, då vi ser en stor potential i området. Behovet av god och säker synvård finns kvar, trots pandemin, och det är kanske viktigare än någonsin att erbjuda ögonhälsa av hög kvalitet till rimliga priser. Vi är övertygade om att Varbergsborna kommer uppskatta vårt koncept med kvalitetsoptik till bra priser, säger Anders Zanton, Sverigechef på Smarteyes.

Den nya butiken öppnar i Flash tidigare lokaler på Kungsgatan 22, och byggs med kedjans nya butikskoncept. Konceptet bygger på att kunna erbjuda en inspirerande miljö där man bland annat frångår den traditionella synen på hur glasögon köps och istället bjuder på en butiksupplevelse där kundens behov och stil sätts i centrum. Detta i kombination med en modern synvårdsdel med ny teknik, bland annat en helt ny ögonbottenkamera.

- Vår skandinaviska design är hjärtat i vår verksamhet och i kombination modern synvård och ny teknik har vi möjligheten att erbjuda kunden en shoppingupplevelse utöver det vanliga berättar Anders Zanton.

För frågor, kontakta:

Anders Zanton
Sverigechef Smarteyes
anders.zanton@smarteyes.se
Tel. 073-849 96 00


Om Smarteyes

Smarteyes grundades 2007 och har ett 80-tal butiker i Sverige, Tyskland och Danmark. Smarteyes mission är att designa prisvärda glasögon till alla och visionen är att vara den mest rekommenderade optikern. Huvudägare är Rune Andersson med familj via bolaget Mellby Gård AB. För mer information, besök Smarteyes.se.