2015-08-03 11:59Pressmeddelande

Ny Hollywoodstjärna i Smarteyes höstkampanj.

null

Malin Åkerman är en väletablerad skådespelerska i Hollywood och har medverkat i flera storfilmer med bland andra Ben Stiller, Sandra Bullock och Vince Vaughn.

- Malin är en riktigt stjärna men också en jordnära och väldigt trevlig tjej och vi är stolta över att hon valt att samarbeta med oss, säger Thomas Kusoffsky, VD och marknadschef på Smarteyes.

Med Malin Åkerman vid Izabella Scorupcos sida stärker nu Smarteyes sin profil som ett modeföretag ytterligare. Thomas Kusoffsky förklarar att Smarteyes har arbetat för att förändra optikerbranschen och för att göra glasögon till något mer än ett synhjälpmedel ända sedan förtaget startades 2007.

- Vi ser glasögon som en självklar modeaccessoar. Många har 10-15 par skor men bara ett par glasögon. Det vill vi ändra på. Izabella har varit väldigt viktig för att sprida vårt budskap och med Malin vid hennes sida är vi nu redo att ta nästa steg i det arbetet.

Smarteyes har samarbetat med Dragster Kommunikation och Frankenstein Studio för att ta fram kampanjen som kommer gå i tv, tryckt och digital media samt på utomhustavlor. 

Smarteyes startade i april 2007 och är ett svenskt privatägt optikföretag. Huvudägare är Rune Andersson med familj via bolaget Mellby Gård AB, övriga ägare är vd och styrelse. Smarteyes affärsidé är genom effektiva inköp och god design erbjuda ett brett sortiment modeglasögon till attraktiva priser. Smarteyes finns i de flesta större svenska städer från Trelleborg i söder till Boden i norr och har en snabb expanderingstakt. Sedan 2010 finns Smarteyes även i Tyskland och sedan 2013 även i Danmark. Om Smarteyes

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor – sedan starten 2007 har vi vuxit från 0 till 64 butiker (November 2017), från Malmö i söder till Boden i norr. Vi har även öppnat upp flera butiker i Tyskland och Danmark och vår expansion fortsätter. Ständig förnyelse är typiskt Smarteyes, och det ska alltid vara kul och inspirerande att handla hos oss. Smarteyes är en idé om att alltid vara den bästa optikern för våra kunder, och att uppnå detta genom att alltid vara nytänkande, alltid ligga steget före konkurrenterna och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet.