2018-03-27 08:19Pressmeddelande

Smarteyes är en av Sveriges bästa arbetsplatser - för tredje året i rad

null

För tredje året i rad tar Smarteyes en topplacering på Great Place to Works lista över Sveriges bästa arbetsplatser. I år klättrar man till en 4:e plats i kategorin Stora organisationer.

– Det är en ära att konstatera att våra medarbetare känner ett starkt engagemang och att de har en så stark motivation som de bevisligen har, säger Smarteyes HR-direktör Cecilia Holmblad.

Great Place to Works bedömning består av två delar, en medarbetarundersökning och en beskrivning av företagskulturen. De båda delarna utgör tillsammans Great Place to Works bedömning av företaget.

– Vi har ett värderingsstyrt förhållningssätt och en tydlig vision att vara den mest rekommenderade optikern. Jag är övertygad om att kombinationen av de här två är en starkt bidragande faktor till resultatet, säger Cecilia Holmblad och fortsätter:

– Våra värderingar och vår uttalade vision gör det tydligt för oss varför vi är på Smarteyes och den tydligheten skapar både gemenskap och glädje.

Smarteyes grundades 2007 och enligt Cecilia Holmblad har man arbetat länge och målmedvetet för att skapa en arbetsmiljö och en kultur där medarbetarna trivs.

– Den bästa arbetsplatsen är ju den där medarbetarna inte bara visslar när de går från jobbet, utan även när de går till jobbet. Men det är också med ödmjukhet som vi tar emot resultatet eftersom vi vet att det ligger hårt arbete bakom det, inte minst från våra fantastiska ledare. Det är tillsammans som vi gör det möjligt.

För ytterligare information kontakta:
Cecilia Holmblad
HR Director
0737-805 318


Smarteyes grundades 2007 i Göteborg och har som vision att vara den mest rekommenderade optikern. Smarteyes breda utbud i kombination med fasta och attraktiva priser gör att företaget kan erbjuda glasögon med hög kvalitet och modegrad till alla. Smarteyes finns idag i de flesta större svenska städer. Sedan 2010 har man även butiker i Tyskland och sedan 2013 i Danmark. Huvudägare är Rune Andersson med familj via bolaget Mellby Gård AB. För mer information, besök smarteyes.se


Om Smarteyes

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor – sedan starten 2007 har vi vuxit från 0 till 64 butiker (November 2017), från Malmö i söder till Boden i norr. Vi har även öppnat upp flera butiker i Tyskland och Danmark och vår expansion fortsätter. Ständig förnyelse är typiskt Smarteyes, och det ska alltid vara kul och inspirerande att handla hos oss. Smarteyes är en idé om att alltid vara den bästa optikern för våra kunder, och att uppnå detta genom att alltid vara nytänkande, alltid ligga steget före konkurrenterna och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet.