2016-09-06 09:42Pressmeddelande

Smarteyes eleganta kollektion har något för alla

null

Nu släpper den svenska optikkedjan Smarteyes nyheten Elegance Collection. Kollektionen består av 19 bågar och har något för alla kvinnor.

Varje säsong släpper Smarteyes nya kollektioner med svenskdesignade glasögon. Höstens första nyhet är Elegance Collection – en kollektion som Smarteyes designer Karin Sjöbom beskriver som smycken för ansiktet.

- I den här kollektion har vi arbetat med enkel och ren design. Det gör att bågarna får ett avskalat skandinaviskt uttryck och blir som nätta smycken för ansiktet.

Även om designspråket är klassiskt och stilrent så finns det en stor bredd i kollektionen, både när det kommer till form och färg. Transparenta plaster i olika färger och sköldpaddsmönster med inslag av klara färgklickar är något som återkommer. Utvalda modeller pryds även av smakfulla detaljer som adderar ytterligare ett lager av exklusiv elegans – något som förstärks av de noga utvalda materialen.

- Alla material är omsorgsfullt utvalda och vi har kombinerat den exklusivaste italienska acetaten med titan och rostfritt stål för att skap spännande kontraster, berättar Karin Sjöbom och fortsätter

- Tack vare de exklusiva materialen och den stilrena designen gör Elegance Collection verkligen skäl för sitt namn. Bågarna ger dig det där lilla extra för att lyfta din look på anställningsintervjun, dejten eller tjejkvällen.

Hos Smarteyes kan du alltid få valfri båge med enkelslipade glas för 1499 kronor och för 2999 kronor kan du få dem med progressiva glas. Samma priser gäller för Elegance Collection som finns i samtliga Smarteyes butiker från vecka 36.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Karin Sjöbom, Eyewear Designer
Telefon: 0727-43 14 42
E-post: karin.sjobom@smarteyes.se

Anders Zanton, Sverigechef
Telefon: 0738-49 96 00
E-post: anders.zanton@smarteyes.se

Smarteyes grundades 2007 i Göteborg och har som vision att vara den mest rekommenderade optikern. Smarteyes breda utbud i kombination med fasta och attraktiva priser gör att företaget kan erbjuda glasögon med hög kvalitet och modegrad till alla. Smarteyes finns idag i de flesta större svenska städer. Sedan 2010 har man även butiker i Tyskland och sedan 2013 i Danmark. Huvudägare är Rune Andersson med familj via bolaget Mellby Gård AB. För mer information, besök smarteyes.se


Om Smarteyes

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor – sedan starten 2007 har vi vuxit från 0 till 64 butiker (November 2017), från Malmö i söder till Boden i norr. Vi har även öppnat upp flera butiker i Tyskland och Danmark och vår expansion fortsätter. Ständig förnyelse är typiskt Smarteyes, och det ska alltid vara kul och inspirerande att handla hos oss. Smarteyes är en idé om att alltid vara den bästa optikern för våra kunder, och att uppnå detta genom att alltid vara nytänkande, alltid ligga steget före konkurrenterna och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet.