2022-02-22 07:00Pressmeddelande

Smarteyes expanderar i Västsverige

Falköping

Den 24 februari slår portarna upp för Smarteyes nya butik i Falköping. Butikens premiär blir optikkedjans första av många nyöppningar för 2022.

Smarteyes stärker sin närvaro i Västsverige genom att öppna en ny butik i Falköping. Butiken är belägen på Storgatan 5 och erbjuder kunderna en köpupplevelse i inspirerande miljöer.

Vi är glada över att vara på plats i Falköping och etablera ännu en butik med vårt nya koncept. Butiken är strategiskt belägen mitt i centrum med närheten till andra branschkollegor, vilket innebär att vi ger kunderna flera valmöjligheter, säger Anders Zanton, Sverigechef för Smarteyes.

Falköpingsbutiken ingår i Smarteyes nya butikskoncept som fokuserar på kundens synbehov och stilpersonlighet. I butiken kombineras skandinavisk design med den senaste kliniska utrustningen samt erbjuder digital synundersökning på distans. Allt för att tillgodose god synvård för alla Falköpingsbor. 

- Det ska vara enkelt och roligt att uttrycka sin personlighet och stil med ett par nya glasögon. Smarteyes butiker ska finnas tillgängliga för alla och där du som kund får hjälp utifrån ditt individuella behov, berättar Anders Zanton.

Smarteyes har nu 69 butiker i Sverige. Totalt i koncernen finns 95 butiker.

För frågor, kontakta:

Anders Zanton
Sverigechef Smarteyes
anders.zanton@smarteyes.se
Tel. 073-849 96 00


Om Smarteyes

Smarteyes grundades 2007 och har ett 90-tal butiker i Sverige, Tyskland och Danmark. Smarteyes mission är att designa prisvärda glasögon till alla och visionen är att vara den mest rekommenderade optikern. Huvudägare är Rune Andersson med familj via bolaget Mellby Gård AB. För mer information, besök Smarteyes.se.