2019-05-09 09:00Pressmeddelande

Smarteyes expanderar, öppnar ny butik i Solna Centrum

Smarteyes öppnar i Solna Centrum 9/5.Smarteyes öppnar i Solna Centrum 9/5.

Det går bra för Smarteyes i Stockholmsområdet. Optikkedjan har blivit så populär hos stockholmarna att man nu expanderar med en ny butik i Solna Centrum för att kunna erbjuda ännu bättre service till de många kunderna.

– Smarteyes koncept med väldesignade kvalitetsglasögon till attraktiva priser har verkligen gått hem hos stockholmarna. Därför tycker vi det är extra kul att kunna erbjuda ännu bättre service till fler kunder i vår nya lokal med ett riktigt bra läge, säger Anders Zanton, Retail Director & Country Manager Sverige på Smarteyes.

Den nya butiken i Solna öppnar den 9 maj och är den andra öppningen i Stockholmsområdet på kort tid. Tidigare i våras lanserade Smarteyes sin nya pilotbutik på Kungsgatan i vilken man bjuder på en helt ny kundupplevelse. Smarteyes grundades 2007 och har ett 80-tal butiker i Sverige, Danmark och Tyskland. 

 

 


Om Smarteyes

Smarteyes grundades 2007 och har ett 80-tal butiker i Sverige, Tyskland och Danmark. Smarteyes mission är att designa prisvärda glasögon till alla och visionen är att vara den mest rekommenderade optikern. Huvudägare är Rune Andersson med familj via bolaget Mellby Gård AB. För mer information, besök smarteyes.se.