2022-04-28 07:00Pressmeddelande

Smarteyes fortsätter växa - öppnar ny butik i Oskarshamn

Starkt kundfokus och med målet att vara Sveriges mest rekommenderade optiker är några av nycklarna till Smarteyes framgång, som nu fortsätter att expandera och öppnar koncernens 98:e butik i Oskarshamn.

Med ett starkt koncept och fokus på nöjda kunder har Smarteyes lyckats möta svenskarnas ökade behov av professionell synvård och väldesignade glasögon. Nu tas konceptet vidare och stärker kedjans närvaro på östkusten.

– Vi har haft ögonen på Oskarshamn ett tag då vi har butiker i både Kalmar och Västervik, därför känns det naturligt att pricka in även Oskarshamn på östkusten. Tillsammans ser vi fram emot att hälsa nya och gamla kunder välkomna till vår nya butik i Oskarshamn, säger Anders Zanton, Sverigechef för Smarteyes.

Under våren har Smarteyes öppnat en ny butik i Falköping samt två nya butiker i Danmark - Viborg och Holstebro. Butikerna är byggda enligt ett nytt butikskoncept, som bygger på att erbjuda en inspirerande butiksmiljö där man bland annat frångår den gamla, traditionella synen på hur glasögon köps och istället bjuder på en butiksupplevelse där kundens behov och stil sätts i centrum.

– Vi har alltid satt kundens behov i centrum och i kombination med vår skandinaviska design och vår enkla prissättning har vi blivit omtyckta av kunderna. I vår senaste marknadsundersökning ser vi nu resultatet - vi är Sveriges mest rekommenderade optiker! Det är roligt att nu kunna erbjuda Oskarshamns invånare vår service och våra produkter, säger Anders Zanton, Sverigechef för Smarteyes.

Smarteyes har nu 70 butiker i Sverige. Totalt i koncernen finns 98 butiker.

För frågor, kontakta:

Anders Zanton
Sverigechef Smarteyes
anders.zanton@smarteyes.se
Tel. 073-849 96 00


Om Smarteyes

Smarteyes grundades 2007 och har ett 90-tal butiker i Sverige, Tyskland och Danmark. Smarteyes mission är att designa prisvärda glasögon till alla och visionen är att vara den mest rekommenderade optikern. Huvudägare är Rune Andersson med familj via bolaget Mellby Gård AB. För mer information, besök Smarteyes.se.