2015-12-08 10:33Pressmeddelande

Smarteyes Glitter och glamour i Smarteyes nya glasögonkollektion.

null

Lagom till vi ska fira in det nya året släpper optikkedjan Smarteyes sin nya kollektion Diva Limited Collection. En kollektion gjord för glamourösa middagsbjudningar och sena festkvällar. 

Diva består av fem olika modeller med klassiska och tidlösa former. Det som får kollektionen att sticka ut är strassen och glittret som ger bågarna en härlig känsla av fest och glamour. Smarteyes designer Carl Åvall berättar hur diskussionerna gick när kollektionen togs fram. – Vi ville designa en kollektion för kvinnor som njuter av livet , som vill skina lite extra och som gillar glitter och glamour.

Priset för bågarna är 1499 kronor med enkelslipade glas och för 2999 kronor får du dem med progressiva. Köper du flera par glasögon hos Smarteyes får du alla extra par för halva priset – något Carl Åvall tror kommer leda till att fler vågar sig på ett par glammiga Diva-bågar.

– Glasögon har blivit en modeaccessoar som man vill kunna variera beroende på tillfälle. Diva-bågarna är perfekta att ha som extrapar när det är dags för fest eller när man vill lysa upp vardagen.

Diva Limited Collection finns i samtliga Smarteyes butiker från vecka 49.

Smarteyes grundades 2007 i Göteborg och har som vision att vara den mest rekommenderade optikern. Smarteyes breda utbud i kombination med fasta och attraktiva priser gör att företaget kan erbjuda glasögon med hög kvalitet och modegrad till alla. Smarteyes finns idag i de flesta större svenska städer. Sedan 2010 har man även butiker i Tyskland och sedan 2013 i Danmark. Huvudägare är Rune Andersson med familj via bolaget Mellby Gård AB. För mer information, besök smarteyes.se


Om Smarteyes

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor – sedan starten 2007 har vi vuxit från 0 till 64 butiker (November 2017), från Malmö i söder till Boden i norr. Vi har även öppnat upp flera butiker i Tyskland och Danmark och vår expansion fortsätter. Ständig förnyelse är typiskt Smarteyes, och det ska alltid vara kul och inspirerande att handla hos oss. Smarteyes är en idé om att alltid vara den bästa optikern för våra kunder, och att uppnå detta genom att alltid vara nytänkande, alltid ligga steget före konkurrenterna och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet.