2015-11-09 11:06Pressmeddelande

Smarteyes lanserar sin tyngsta kollektion någonsin.

null

Optikkedjan Smarteyes nya kollektion Noir Limited Collection passerar inte obemärkt. Kollektionens kraftiga bågar tar för sig. Med spännande strukturer och kontraster lämnar de ett bestående intryck.

Noir är kollektionen med inspiration från det stilsäkra Paris. Kraftiga dominanta plastbågar till nätta supertunna metallbågar. Precis som namnet avslöjar återfinns huvudfärgen svart genomgående i alla modeller, som gör sig uttryck med olika ytbehandlingar som matt, högblankt och borstat. De flesta av de 12 modellerna finns även i transparant plast eller med spets-, koppar-, mässings- eller marmorinslag. Och enligt Smarteyes designer Karin Sjöbom passar kollektionen den som vill sticka ut från mängden.

– Noirbågarnas robusta konstruktion, rena design och varierande ytstrukturer gör ett ordentligt statement. De är något för den självsäkre som gillar att synas med unika bågar. Den karakteristiska designen gör dessutom att de passar perfekt som solglasögon, förklarar Karin Sjöbom.

Noir Limited Collection finns i samtliga Smarteyes butiker från vecka 46. Precis som alla glasögon hos Smarteyes får du Noir-modellerna för 1499 kronor med enkelslipade glas. För 2999 kronor kan du få dem med progressiva. Vill du ha dem som solglasögon i din styrka får du lägga på 500 kronor på priset.

Smarteyes grundades 2007 i Göteborg och har som vision att vara den mest rekommenderade optikern. Smarteyes breda utbud i kombination med fasta och attraktiva priser gör att företaget kan erbjuda glasögon med hög kvalitet och modegrad till alla. Smarteyes finns idag i de flesta större svenska städer. Sedan 2010 har man även butiker i Tyskland och sedan 2013 i Danmark. Huvudägare är Rune Andersson med familj via bolaget Mellby Gård AB. För mer information, besök smarteyes.se


Om Smarteyes

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor – sedan starten 2007 har vi vuxit från 0 till 64 butiker (November 2017), från Malmö i söder till Boden i norr. Vi har även öppnat upp flera butiker i Tyskland och Danmark och vår expansion fortsätter. Ständig förnyelse är typiskt Smarteyes, och det ska alltid vara kul och inspirerande att handla hos oss. Smarteyes är en idé om att alltid vara den bästa optikern för våra kunder, och att uppnå detta genom att alltid vara nytänkande, alltid ligga steget före konkurrenterna och att alltid tillverka och distribuera på det smartaste sättet.